Csoki és kókusz – ez a verhetetlen páros bármilyen helyzetben megállja a helyét! A kezdők is azonnali sikerélményre számíthatnak, mindenki imádja őket!
Mindenki szereti
- a tejszín segít, ezzel tudjuk ugyanis formázhatóvá tenni a kókuszreszeléket, de adagoljunk hozzá vajat is (lehetőség szerint a margarint hanyagoljuk).
- a masszának mindenképpen pihentetésre van szüksége, hogy a hozzávalók összeálljanak homogén töltelékké.
- a formázás után jöhet a bonbonok bevonása, ragaszkodjunk a jó minőségű, magas kakaótartalmú csokoládékhoz.
Kombináld tésztával!
Ha hagyományos kókuszos sütit gyártanánk inkább, a lehetőségeknek itt is a fantáziánk szabhat csak határt. Csokirajongók a tésztát is készíthetik kedvenc alapanyagukkal, ha kevésbé vagyunk édesszájúak, válasszuk a hagyományos tésztákat (bár a kakaó ezekben is fontos szerepet játszik). Házilag főzött csokipudingba (ami nem is olyan nagy ördöngösség) is halmozhatunk kókuszreszeléket, ha gyors édességre vágynánk, de a palacsintatésztát is változatossá tehetjük a csoki-kókusz nyerő kombinációjával.