Egy bögrés süti elkészítése még azoknak is menni fog, akik nem állnak nagy konyhatündér hírében, ugyanis egy rendkívül egyszerű folyamatról van szó. Igazából a hozzávalók összeborogatása után csomómentessé kell keverni a tésztát, és készre sütni a sütőben vagy a mikróban. Adunk egy tippet, amitől extra puha tésztájú végeredményt kapsz, és garantáltan nem szárad ki a tészta!

Egy bögrés süti receptjében általában liszt, cukor, tojás, olaj, sütőpor, esetleg tej szokott állni, amit valamilyen gyümölccsel, kakaóval vagy extra fűszerekkel lehet kívánatosabbá tenni. Ha viszont szeretnél biztosra menni a süteményed jó állagát illetően, akkor fogadd meg tanácsunkat!
A felsorolt hozzávalók mellett egy evőkanál görög joghurt vagy tejföl garantálja a tészta puhaságát, ráadásul ezek a „zsíros" és krémes összetevők nem engedik, hogy kiszáradjon a süti.
A legjobb, ha éppen szezonális gyümölcsökkel tudod izgalmasabbá tenni a süteményt. Tálald tejszínhabbal, fagylalttal, porcukorral, kakaóporral, fahéjjal, gyümölcs- vagy karamellszószzal.
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További konyhai segítség itt: