Bodzás receptek boldogítanak

A bodza szezonja máris megérkezett, alig vártuk! Nézzük milyen sokoldalú ez az alapanyag, és mennyi finom fogás, étel és ital készíthető belőle!

Legyen szó fagyiról, szörpről vagy sajttortáról, a bodza mindegyikben kiválóan érzi magát, a bodzás receptekért régóta odavagyunk. Különleges ízvilágával az alább szereplő receptek közül bármelyik rabul ejt, ezt garantáljuk. Ne legyetek restek újdonságokat kipróbálni, például izgalmas bodzás recepteket!

 1. 1.

  Legfinomabb bodzaszörp

 2. 2.

  Muffin bodzavirággal

 3. 3.

  Fehércsokis sajttorta bodzával

 4. 4.

  Bodzavirág bundába bújtatva

 5. 5.

  Bodzás-rebarbarás trifle

 6. 6.

  Bodzafagyi

 7. 7.

  Epres-bodzás túrótorta GyorsanSüti konyhájából

 8. 8.

  Almás pite Selectfood módra

 9. 9.

  Bodzás-epres fool

Még több bodzás recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

Mindent sóznak és cukroznak, hogy függők legyünk

Ismerős az érzés, amikor egyszerűen nem tudod letenni a kezedben lévő chipset? Vagy éppen a „még egy kockát”, még sokszor egy kocka csokoládé követi? Ez nemcsak a te hibád… tanulmányok sora bizonyítja, hogy bizonyos rágcsákat azzal a céllal hoztak létre, hogy függővé váljunk tőlük.

Nosalty

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!