10 apró édesség, amit a Mikulás bátran a csizmánkba rejthet

Bármilyen apró édesség, bonbon, keksz és szelet kiváló ajándék lehet Mikulásra, ha idén elhanyagolnánk a fémfóliás figurákat és a mandarint. Még ma is neki lehet állni, holnapra simán elkészül bármelyik most következő recept.

Érkezik a Mikulás, ami azt jelenti, hogy mindenféle apró édesség költözik december hatodikának reggelére a csizmákba. A boltban vett csoki és mogyoró (neadjisten virgács) helyett persze landolhat a cipőkben néhány házi finomság, néhány apró édesség is. Persze a belelépés veszélye miatt lehet, érdemesebb a nyalánkságokat a lábbelik helyett máshová rejteni...

  1. Pöffeteg
    adag
    Idő
    p
    Költség
    megfizethető
    Nehézség
    könnyű
    493
    Kalória
    5.5g
    Fehérje
    75.4g
    Szénhidrát
    20.3g
    Zsír
    Még több puszedli

Még több apró édesség vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...