Idén a vele töltött idő legyen az anyák napi ajándék – 6 programötletet is mutatunk

Az anyukád biztosan nagyon örülne annak, ha idén nemcsak egy csokor virággal ajándékoznád meg, hanem egy kis időt is vele töltenél. Mutatunk pár szuper programlehetőséget, amiket biztosan nagyon élvezne!

Az idei anyák napját már kicsit szabadabban ünnepelhetjük, hiszen rengeteg korlátozást feloldottak, és a koronavírus-fertőzöttek száma is csökken. Ha nem félsz találkozni a édesanyáddal, akkor mindenképpen látogasd meg őt, és csináljatok anyák napján valamilyen közös programot.

Idén a veled töltött idő legyen az anyák napi ajándék

Kirándulás

Ha van rá lehetőségetek, akkor menjetek el egy könnyed kirándulásra. Nem kell, hogy nagy túrát tegyetek, hiszen valószínűleg az idősebb anyukák már nem nagyon bírják a nagy sétákat, de egy kicsit mozgassátok át magatokat a szabadban.

Piknik

Készítsetek össze egy piknikkosarat, amit minden jóval megtömtök. Tegyetek bele házi készítésű kekszet, egy tál epret, finom körözöttet, friss kenyeret és különböző zöldségeket felvágva. Egy hatalmas pokróccal üljetek ki kettesben vagy akár a kisebb gyerekekkel egy tisztásra, és élvezzétek egymás társaságát.

Egy ebéd

A múlt héten megnyitottak a teraszok, aminek köszönhetően akár ebédelni is elviheted anyukádat. Sőt, most szombattól – ha már van védettségi igazolványotok – , akár a belső térben is élvezhetitek az éttermi hangulatot. Arra azért figyeljetek, hogy mindenképpen foglaljatok asztalt, mert valószínűleg sokan szeretnék meglepni ezzel az anyukájukat!

Múltidézés

Ha nem nagyon mozdulnátok ki a négy fal közül, akkor vegyétek elő a régi családi albumokat, videófelvételeket és ereklyéket. Kérd meg anyukádat, hogy meséljen történeteket, vagy ha közösek ezek a pillanatok, akkor sztorizgassatok róla együtt. Egy kis múltidézés mindenkinek megmelengeti a lelkét.

Közös sütés-főzés

Kérd meg anyukádat, hogy tanítsa meg a kedvenc sütiteket vagy sós fogásotokat elkészíteni. Vásárolj be hozzá, és készítsétek el együtt. Beszélgessetek róla, kérdezd meg arról, hogy neki ki tanította ezt a finomságot, majd falatozzatok közösen egy gyönyörűen megterített asztalnál.

Wellness-nap

Kérd meg apukádat, hogy egy kicsit hagyjon titeket kettesben anyukáddal, és csináljatok egy wellness-napot otthon. Készítsetek közösen házi készítésű arcpakolást, tegyétek fel, közben kicsit meditáljatok, majd igyatok meg egy nyugtató teát. Ez a program mind a kettőtöket feltölti majd energiával.


Még több anyák napi tartalom:

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez az 5 dolog kell a legfinomabb bundás kenyérhez

Készüljön reggelire vagy vacsorára, esetleg hétvégi dekadenciával ebédre, a bundás kenyérnek van néhány kritikus követelménye, amit nem érdemes elhibázni. Elő a tojással és a serpenyővel, süssük meg álmaink kenyerét!