9 bizonyíték, hogy az alma a főételeknek is jól áll

Sajthoz, húshoz, krumplihoz, salátához, szendvicsekhez is csodás az alma, akár sütőd, akár párolod. Ne felejtkezz meg róla legközelebb, tényleg nem csak az almás pitében finom!

  1. 1.

    Almás-póréhagymás rakott burgonya

  2. 2.

    Almás-hagymás sült krumpli

  3. 3.

    Almás csirkenyársak

  4. 4.

    Almás sertésszűz

  5. 5.

    Almás-kéksajtos csirkefalatok

  6. 6.

    Francia almás-gesztenyés marha

  7. 7.

    Almás-sajtos csirkemell hagymás krumplival

  8. 8.

    Almás-sajtos melegszendvics

  9. 9.

    Almás-répás lencsesaláta

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek