9 szaftos és gazdag egytálétel KÁPOSZTÁVAL, ami tökéletes lesz ebédre

A káposzta az őszi-téli időszak egyik legkedveltebb alapanyag. Fehér, savanyított változatával isteni és kiadós főételeket készíthetünk, amik után tuti a délutáni szunya.

  1. 1.

    Székelygulyás

  2. 2.

    Húsgombócos savanyú káposzta cserépedényben

  3. 3.

    Húsos paradicsomos káposzta

  4. 4.

    Pirított kelkáposzta kolbásszal

  5. 5.

    Húsgombócos savanyú káposzta

  6. 6.

    Tarhonyás káposzta

  7. 7.

    Káposztás-darálthúsos-serpenyő

  8. 8.

    Szoljánka Lizinka konyhájából

  9. 9.

    Lucskos káposzta Pogácsa konyhájából

Címlapról ajánljuk

További cikkek