Készítsd el a hagyományos kaszinótojás egy extrább verzióját az ünnepi pillanatokra!
Mi legyen az előétel, a fogás, amivel elütjük az időt az ajándékok átadásáig? Sült pulyka vagy kacsa elé májpástétom, ünnepi krémlevesek elé füstölt hal falatkák, a töltött káposztát megelőzőleg pedig egy töltött tojás. A többi ötletünket helyezd el te a saját menüdben!
Ez egy békebeli házi májpástétom receptje, amely az ünnepi asztalon is megállja a helyét!
Készítsd el a hagyományos kaszinótojás egy extrább verzióját az ünnepi pillanatokra!
Tradicionális svéd halétel, amellyel minden ünnepi menü csak jól indulhat!
A kacsamell nem csak főétel lehet, tálald előételként bátran ebben a citrusos formában!
Tokajiban pácolt libamáj, akár a főétkezés előtt, akár desszert helyett nagyszerű választás!
A tatárbifsztek franciásan bekeverve mindenki kedvence lesz!
Könnyed, falatnyi kombináció a bazsalikom és a halfilé között, melyen még tovább könnyít a leheletnyi savanykás fehérborhab. Ezzel leveszed a lábáról bármelyik családtagod!
Ha se hús, se hal, akkor legyen padlizsán!
...és végül még egy húsmentes ajánlat: tojáskrém, de nem akárhogyan, avokádóval keverve, nagyszerű választás!
Hozzászólások
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!