9 masszív és tartalmas leves, amit megköszön majd a gyomrod

Egy kiadós, zsíros, húsos, zöldséges leves másnapos gyomorra - vagy szimplán nagyon éhesen és korgó hassal - a tökéletes mentőöv. Jöjjön pár, amit mi válogattunk nektek!

  1. 1.

    Füstölthúsos burgonyaleves

  2. 2.

    Tárkonyos-gombás pulykaraguleves

  3. 3.

    Vöröslencseleves kolbász-chipsszel

  4. 4.

    Téli minestrone Anna konyhájából

  5. 5.

    Zöldbableves sertéshússal

  6. 6.

    Póréhagymaleves - nagyon gazdagon

  7. 7.

    Tárkonyos pulykaraguleves

  8. 8.

    Alföldi raguleves Sylvia Gasztro Angyal konyhájából

  9. 9.

    Mexikói leves gombával, virslivel

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!