9 majonézes sós mártogatós, amivel nehezen fogsz leállni

Padlizsánkrém, pástétom és a ínycsiklandó tojássaláta. Finom friss zöldségekkel és kenyérre kenve is isteni sós kencék. Ebből a 9 receptből nem sajnáltuk ki a majonézt!

  1. 1.

    Tojáskrém-variációk Dacotától

  2. 2.

    Pikáns tonhalkrém

  3. 3.

    Tonhalas pástétom 4. - sajtkrémes-olívás

  4. 4.

    Tormás tojáskrém

  5. 5.

    Könnyű mártogatós padlizsánkrém friss zöldségcsíkokkal

  6. 6.

    Citromos sprotnikrém

  7. 7.

    Gyors maradékmentő csirkehúskrém

  8. 8.

    Tojásos-csirkehúsos pástétom

  9. 9.

    Padlizsánkrémes pirítós

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek