9 igazán pikáns és különleges szendvicskrém

Vitathatatlanul megvan az előnye a körözött-májkrém vonalnak is, de nem árt kicsit kibővítenünk a tudásunkat, hátha valamelyik bekerül a családi recepttárba.

  1. 1.

    Céklás humusz ropogós pitával

  2. 2.

    Guacamole A'la Bella konyhájából

  3. 3.

    Őrölt borsos mandulasajt 10 perc alatt

  4. 4.

    Sült céklás humusz

  5. 5.

    Fűszeres padlizsánkrém

  6. 6.

    Pokoli guacamole Mercedestől

  7. 7.

    Padlizsános zöldségkrém

  8. 8.

    Gombás-olivás melegszendvicskrém

  9. 9.

    Paprikakrém Bjkata konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!