Közel 80 kilót fogyott, most személyi edzőként dolgozik

Fogyásának köszönhetően teljesen megváltozott az élete: sokkal magabiztosabb és felszabadultabb lett, emiatt belevágott legnagyobb álmai megvalósításába is.

A most 32 éves Amber Hope soha nem reggelizett, ebédre sem evett sokat, azonban vacsorára mindig hatalmas adagokat fogyasztott. Állítása szerint egyedül megevett egy teljes pizzát, és naponta legalább 5-6 doboz cukros üdítő is lecsúszott. „Soha nem fogyasztottam vizet. Csak üdítőt és energiaitalt ittam. Érzelmi okokból ettem” – mesélte.

2017-ben végül eljutott a mélypontra, depresszióba esett, majd ellátogatott egy terapeutához, ahol megfogalmazódott benne, mik a jövőbeli céljai:

Összeírtam néhány dolgot, amit meg akarok csinálni. Eldöntöttem, hogy videojáték-fejlesztő akarok lenni, szeretnék színészkedni is, és fogyni akarok.

A változás

Amber kezdésként alacsony szénhidráttartalmú étrendre váltott, igyekezett a napi kalóriabevitelét 1200 alatt tartani. Később azonban a vegán életmód mellett tette le a voksát, miután elolvasott egy erről szóló könyvet, és edzeni is elkezdett. Az életmódváltásnak köszönhetően Amber körülbelül egy év leforgása alatt a testsúlya felétől megszabadult.

A többi álmát is valóra váltotta

A fogyás során elért sikerei az élet más területein is inspirálták. Egy videójáték-fejlesztő csapat tagjaként kezdett dolgozni, és egy fejlesztői versenyt is megnyert. Emellett az amatőr színjátszásba is belevágott, egy sorozat promójában és egy tévés valóságshow-ban is felbukkant. Elkezdett online edzéseket tartani, majd pedig személyi edző lett.

Most másoknak segít

Amber jelenleg azon dolgozik, hogy másoknak is segítsen, hogy elérjék a céljaikat, és lefogyjanak.   

„Amikor túlsúlyos voltam, azt hittem, reménytelen helyzetben vagyok, de soha nincs ilyen. Szeretném önszeretetre tanítani az embereket. Nem lehetsz túl kemény magaddal. Úgy kell lefogynod, hogy közben nem lehetsz gonosz saját magaddal. Ha kitűzted a célt, ne engedj belőle, és ne add fel!”


Még több inspiráló történet:

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.