7 szaftos és laktató húsos fogás gombával

A gomba és a hús remek párosítás, erről pedig most 7 könnyű recept formájában győzünk meg titeket. 

  1. 1.

    15 perces gombás csirkemell

  2. 2.

    Brokkolis sajtos sertéssült vargányamártással

  3. 3.

    Provence-i tarjaszeletek csiperkegombával zöldtészta-ágyon

  4. 4.

    Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke

  5. 5.

    Stroganoff hátszínből

  6. 6.

    Fehérboros-gombás pulykaragu

  7. 7.

    Szaftos gombás csirke

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek