7 puha és ízletes sós falatka, amivel feldobhatod a karanténos házimozizást

Lehet, hogy mostanában elhanyagoltad azokat a sós süteményeket, amelyeket baráti találkozók, bulik alkalmával sütöttél nem is olyan régen. Fedezd fel újra a régi ízeket!

  1. 1.

    Gyors pizzás csiga Annától

  2. 2.

    Sós rúd a víz alól

  3. 3.

    Ropogós mákos-szezámos stangli

  4. 4.

    Virslis partifalatkák

  5. 5.

    Békebeli sós teasütemény

  6. 6.

    Gyors túrós pogácsa

  7. 7.

    Sonkás-sajtos roló

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek