7 olcsó recept, amit imádni fogsz

Újabb válogatás olcsó receptekből, ezúttal egy hetes toplistát kreáltunk nektek!

Olcsó receptekkel Dunát lehet rekeszteni tudjuk - mindegyik isteni lakomát ígér pár száz forintból. Mi nem árulunk zsákbamacskát: a most következő hetes válogatás nem a legeslegolcsóbb, de semmiképp sem drága őket elkészíteni: 100-300 ft/fő közötti összegből megvalósíthatod őket. Mentsd el ezeket a recepteket, ha most nincs is szükséged rájuk: hó végén különösen hálás leszel értük! Na, nem mintha most ne lehetne elkészíteni őket!

 1. 1.

  Borsós csirke brassói

 2. 2.

  Tejszínes csicsókakrémleves

 3. 3.

  Ászokpalacsinta

 4. 4.

  Tökkrémleves Helga konyhájából

 5. 5.

  Almás napsugár kalácskák

 6. 6.

  Savanyúkáposztás-raguleves

 7. 7.

  Amerikai szaftos tarja

Címlapról ajánljuk

Csak egy dolog kell, hogy soha többé ne duguljon el...

A mosogató lefolyóján napi szinten rengeteg apró kosz, ételmaradék és egyéb szennyeződés utazik, és bizony nem mindig akarnak véglegesen távozni. A dugulás elhárításához szerencsére csak egy egyszerű dolog kell. Otthon Tippünkben felfedjük, mi is ez pontosan!

Nosalty

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.

Ne olajon süsd a tükörtojást, ha jót akarsz magadnak

A megszokott és jól bevált tojássütési módszerrel ugyan semmi baj nincsen, de természetesen mindig van hová fokozni a dolgokat. Ezt a célt szolgálja az olaj lecserélése is: egy másik alapanyaggal ugyanis fenséges, karamellizált aljú, tökéletes állagú tükürtojást kaphatunk.