7 nagyon szaftos és krémes, csodás húsétel

Apróra vágott húsdarabok nyakon öntve rengeteg szafttal és mártással - ki ne szeretne egy jó, ízletes, fűszeres, krémes ragut?

  1. 1.

    Gombás csirkeragu medvehagymával

  2. 2.

    Paradicsomos albondigas

  3. 3.

    A tábornok csirkéje

  4. 4.

    Vajas csirke

  5. 5.

    Lassan főtt bolognai

  6. 6.

    Thai cukkinis csirkés vöröscurry

  7. 7.

    Krémes zöldborsós csirke

Címlapról ajánljuk

További cikkek

7 recept, amiben használhatsz vaj helyett olajat

A főzéshez és sütéshez használt zsiradékok közül a vaj és az olaj a leggyakrabban bevetett: előbbi karakteresebb ízt ad, azonban borsos ára miatt mégsem tudunk belőle akkora mennyiségeket használni. Ezért gyakran olajra cseréljük, persze ez nem mindig lehetséges.