7 hűsítő uborkaleves, amit főznöd sem kell

Duplán jól jársz, ha főzés nélküli levest készítesz. A nyersen belekerülő alapanyagok tápanyagokban gazdagok, ráadásul a konyhát sem melegíted, mégis van leves az asztalon.

  1. 1.

    Kovászosuborka-krémleves

  2. 2.

    Kovászosuborka-leves

  3. 3.

    Hideg uborkaleves

  4. 4.

    Joghurtleves főzés nélkül

  5. 5.

    Nyers uborkaleves fűszeres joghurttal

  6. 6.

    Uborkaleves

  7. 7.

    Hideg uborkaleves szezámolajjal

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk