7 gyors tészta, amibe csak zöldség került

Ki mondta, hogy egy minden jóval megrakott zöldséges tészta nem elég laktató? Ez a 7 verzió - a klasszikus magyar fogásoktól az olaszos kedvencekig - tuti elbűvöl! (x)

Nem kell minden fogásodat csak zöldséggel készíteni, de amikor tudod helyettesítsd a húst színpompás zöldségekkel, így mindent megteszel környezetdért és a saját egészségedért!

  1. 1.

    Vegán "túrós" tészta padlizsánpörccel

    Egy igazi klasszikus, ezúttal azonban padlizsánpörccel a tetején. Nem lehet nem szeretni!

  2. 2.

    Vegán spagettilasagne

    Spagettiből lasagne, ráadásul húsmentesen? Ez már önmagában is izgalmasan hangzik! 

  3. 3.

    Maradékmentő brokkolis tészta

    Igazi hűtőkiürítős recept, próbáljátok ki! Ha pár alapanyag nincs, pótoljátok a rendelkezésetekre állókkal!

  4. 4.

    Vegán bolognai

    Az olasz életérzés egy tányérnyi tésztában elkészítve. Ráadásul sokkal könnyedebb és üdébb, mint a húsos társa.

  5. 5.

    Parajos tészta

    Gyors, pár hozzávalóból elkészül, ráadásul nagyon laktató is! Az adagokat is könnyen variálhatod a család létszámától függően. 

  6. 6.

    Vegán milánói makaróni lencsével

    Ebben a „hamis” bolognaiban a lencse és a padlizsán játsszák a főszerepet, és milyen jól teszik!

  7. 7.

    Vegán "alfredo" szószos tészta sült, balzsamecetes paradicsommal

    A selymesen fokhagymás szósz nagyszerűen harmonizál az édeskés sült paradicsommal, az aprított dió pedig még ellenállhatatlanabbá teszi.

A cikket az Upfield támogatta

Növényi erő a mindennapokban, még több tartalom itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?