7 elképesztően krémes és lágy húsmentes rizottó

A jó rizottó egyszerre krémes, még sem túlfőzött. Minél izgalmasabb alapanyagok kerülnek bele, annál összetettebb fogásokat kapunk. Ez a 7 recept is mutatja a sokszínűségét!

  1. 1.

    Dupla sajtos rizottó rukkolával, szárított paradicsommal

  2. 2.

    Sült céklás rizottó rukkolával és kecskesajttal

  3. 3.

    Laskás rizottó

  4. 4.

    Sáfrányos rizottó sütőtökkel

  5. 5.

    Gorgonzolás rizottó friss körtével és dióval

  6. 6.

    Citromos rizottó

  7. 7.

    Vargányás rizotto Coook konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek