Továbbra is tartom azt az állításomat, hogy igazi, tényleg igazi fagyit géppel lehet készíteni. Nem nagy beruházás, de megértem ha valaki nem akar költeni egy olyan dologra, amit évente maximum 3-4 alkalommal vesz elő. Semmi gond! Van más is tarsolyomban! Pálcikás jégkérmtől kezdve, a turmixgépes trükkön át, asorbet-ig összeszedtem minden jeges receptet, amit az elmúlt években készítettem. És akkor se parázzatok, ha valamelyik ízesítés nem szimpatikus, nyugodtan variáljátok át őket:
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több gyümölcsfagyi81Kalória2.8gFehérje10.2gSzénhidrát4.2gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több házi fagyi133Kalória0.5gFehérje35.2gSzénhidrát0.1gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több sorbet76Kalória1.3gFehérje13.6gSzénhidrát2.1gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több házi fagyi206Kalória2gFehérje21.4gSzénhidrát14.4gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több házi fagyi184Kalória2.8gFehérje13gSzénhidrát14gZsír -
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több házi fagyi350Kalória4.3gFehérje40.1gSzénhidrát19.8gZsír
És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?
4 lecsóvariáció, ha már degeszre etted magad a klasszikusból