5 + 1 vacsora siető ínyenceknek

Akárcsak a Heti menü rovatunk e heti ajánlataiban, úgy a szokásos heti vacsoramenüben is az egyszerűségre, praktikumra és persze a finom ízekre törekszünk! Belecsempészünk egy kis karácsonyi készülődést is egyik receptünkkel, de akad a héten leves, saláta is... karácsony előtt kíméljük a gyomrunkat!

Hétfő

Már hét elején bevállaljuk a mézeskalács sütését. Jó, ha vasárnap vagy éppen aznap reggel összeállítjuk a tésztát, mert jó pár órás pihentetést igényel nyújtás előtt. Jó hír viszont, hogy ez a recept az azonnal puha mézeskalácsot jelöli, így nem kell hosszú napokat várnunk a puhulással, már aznap este falatozgathatunk a finomságból!

Kedd

Szimpla, de annál finomabb zöldségleves! A tegnapi sütögetés után éppen elég, ha egy nagyon gyors, kímélő fogást választunk és a tejföllel dúsított változatot főzzük meg!

Szerda

Jöjjön egy különleges fogás a hét közepén, kitartás, már szerda van! Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy télen is van spenót – persze leginkább mélyhűtve. Petra receptje szuper példája az egészséges, gyors és nagyon finom vacsorának!

Csütörtök

Mikor készült utoljára nálatok túrógombóc? Ez az étel szinte mindig osztatlan sikert arat, húsz perc alatt elkészül, így nem is értjük, miért nem kerül gyakrabban a tányérunkra. Minimális befektetés, maximális élvezet!

Péntek

Mivel a hétvégén visszafogjuk magunkat az ebédkészítést illetően (már a 24-ére gyúrunk), így péntek estére még megengedünk magunknak egy kis egzotikumot: thai sült tészta lesz sült zöldségekkel – az esetlegesen újszerű hozzávalók már rengeteg hiperben beszerezhetőek!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek