5 könnyen elkészíthető habos krémes

Mi tehetné még édesebbé az idei februárodat? Hát persze, hogy egy egyszerűen elkészíthető, csodásan rétegzett habos-krémes élvezet!

Miért hoznád a cukrászdából, ha otthon is elkészítheted? Nehogy azt gondold, hogy egy krémest megsütni ördöngösség! Néhány trükköt kell csak bevetned, egy-két fortélyt elsajátítanod, és máris lenyűgözheted egy abbahagyhatatlan desszerttel az egész családot! Itt van öt recept, amivel te is házi istennővé válhatsz!

 1. 1.

  Házi krémes

 2. 2.

  Albán krémes Boszi konyhájából

 3. 3.

  Hamis francia krémes kekszből

 4. 4.

  Jugoszláv krémes

 5. 5.

  Gesztenyés krémes sütés nélkül

Címlapról ajánljuk

6 esküvői tortatrend, ami 2023-ban meghódítja a párokat

Nyakunkon a nyár, ami azt is jelenti, hogy hivatalosan is megkezdődik az esküvőszezon. Ez ugyebár rengeteg előkészülettel jár, hiszen sokan szeretnék, ha életük (egyik) nagy napja tökéletesen és forgatókönyv szerint zajlana. A vacsora zárásának pedig elmaradhatatlan része egy gyönyörű esküvői torta, aminek nemcsak az íze, de kinézete is sokat számít. Mutatjuk, milyen esküvői tortatrendek hódítanak 2023-ban!

Balogh Lilla

További cikkek

Az étel, amit ki nem állhat a horoszkópod

Édes meggymártás hússal, kemény daragaluska, furcsa répafőzelék, csufi kelkáposzta, kesernyés máj? Mindenkinek van legalább egy utált étele... Ajánljuk, hogy győzd le a mumust, és készítsd el a nemszeretem-ételt felnőtt fejjel, egy tényleg jó recept alapján!