5 formabontó pizzarecept

Ki mondta, hogy a pizza csakis kerek lehet? 5 variáció egy témára, azaz rendhagyó megoldások pizzára!

Én azt szeretem, ha a pizza nem szabályos kör alakú, hanem látszik rajta a munka, a törődés, na meg a házi jelleg. Akad azonban olyan is, aki még tovább merészkedik, és nemhogy nem szabályos, hanem egészen új arcát mutatja meg kedvelt tésztalepényünknek: az íz változatlan, a forma egyedi, a siker garantált!

 1. 1.

  Calzone

 2. 2.

  Pizza falatok

 3. 3.

  Szezámmagos - pizzás táska

 4. 4.

  Pizzatekercsek Grétitől

 5. 5.

  Dagasztás nélküli pizzafalatok

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek