5 étel, ami kis konyhában sem nagy meló

Nézzünk szembe a tényekkel: egy nagyobb fehérkenyeret sem könnyű egy kis konyhapulton úgy felvágni, hogy ne morzsázzunk a padlóra, vagy ne potyogjanak le a szeletek.

Mi a megoldás, ha úgy alakult az életünk, hogy nekünk csak egy kis konyha jutott, ahol rajtunk kívül már csak egy csokor zöldség fér be a főzőfülkénkbe?

Nincs kétségünk afelől, hogy egy kis konyhában nem egyszerű főzni, ha csak nem egy levest vagy egy omlettet akarunk odatenni a tűzhelyre. A nagy főzések és a kis konyhák legborzasztóbb élménye mégis az, amikor a több lépcsős receptünk elkészítése közben már nem tudjuk hova és mire pakolni az edényeinket, a mosogatónk már tele koszos lábosokkal, és bármerre nézel, egyre kaotikusabb és reménytelen helyzetet látsz.

Ha sokszor így érzel, és már többször feladtad az otthoni főzést, akkor jó hírünk van neked! Itt van 5 gyors és könnyen elkészíthető étel receptje, amihez nem kell 3 edény, 5 főzőkanál és 2 szűrő, mégis többet ad, mint egy tojásrántotta, úgyhogy akár még vendégeket is hívhatsz!

 1. 1.

  Illatos, sült bébi csirke

 2. 2.

  Shakshuka, a Közel-Kelet lecsója

 3. 3.

  Laskás rizottó

 4. 4.

  Ceasar saláta Mercedes konyhájából

 5. 5.

  Gyors indiai vajas csirke

Olvastad már?

31 étel, amit márciusban meg kell főznöd!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!