5 étel, ami kis konyhában sem nagy meló

Nézzünk szembe a tényekkel: egy nagyobb fehérkenyeret sem könnyű egy kis konyhapulton úgy felvágni, hogy ne morzsázzunk a padlóra, vagy ne potyogjanak le a szeletek.

Mi a megoldás, ha úgy alakult az életünk, hogy nekünk csak egy kis konyha jutott, ahol rajtunk kívül már csak egy csokor zöldség fér be a főzőfülkénkbe?

Nincs kétségünk afelől, hogy egy kis konyhában nem egyszerű főzni, ha csak nem egy levest vagy egy omlettet akarunk odatenni a tűzhelyre. A nagy főzések és a kis konyhák legborzasztóbb élménye mégis az, amikor a több lépcsős receptünk elkészítése közben már nem tudjuk hova és mire pakolni az edényeinket, a mosogatónk már tele koszos lábosokkal, és bármerre nézel, egyre kaotikusabb és reménytelen helyzetet látsz.

Ha sokszor így érzel, és már többször feladtad az otthoni főzést, akkor jó hírünk van neked! Itt van 5 gyors és könnyen elkészíthető étel receptje, amihez nem kell 3 edény, 5 főzőkanál és 2 szűrő, mégis többet ad, mint egy tojásrántotta, úgyhogy akár még vendégeket is hívhatsz!

 1. 1.

  Illatos, sült bébi csirke

 2. 2.

  Shakshuka, a Közel-Kelet lecsója

 3. 3.

  Laskás rizottó

 4. 4.

  Ceasar saláta Mercedes konyhájából

 5. 5.

  Gyors indiai vajas csirke

Olvastad már?

31 étel, amit márciusban meg kell főznöd!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek