Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

4 dolog, amit kötelező a hűtőben tartani az ünnepi időszak alatt

Hiába a nagy készülődés, előfordulhat, hogy hiba csúszik a gépezetbe. Hogy elkerüld a katasztrófát, tartsd a hűtődben a következőket! 

Mindenki hibázhat, főleg a nagy karácsonyi hajrában. Hogy vendégeid elégedettek legyenek, te pedig nyugodt az ünnepek alatt, tarts talonban pár dolgot a hűtődben.

Minden napra egy kis kolbász

Igen, jól olvasod. Könnyed esti vacsorának ideális, amit a vendégeknek is nyugodt szívvel szervírozhatsz, ha a délelőtt főzött ünnepi menünek már nyoma sincs! Egy a lényeg: ne pánikolj, készíts hidegtálat, amiből mindenki kedvére csipegethet.


Tömd meg a mélyhűtőt is!

Nem számítottál nagy esti vendégseregre? Töltsd fel a mélyhűtőt is gyorsan, könnyedén kisüthető ételekkel, amik ebben az esetben életmentőnek bizonyulnak majd. Hidd el, senki sem fog megkövezni érte!

Bejgli túltengés ellen

Karácsony és a bejgli szorosabb kapcsolatban már nem is állhatna egymással. De jóból is megárt a sok, sokszor már karácsony másod vagy harmadnapján mindenki bejgli túltengéssel küzd. Kapd elő a hűtőből a jolly jokert: egy jégkrémtortát vagy csokis, brownie-s ízű fagylaltot hidd el mindenki díjazni fogja.

Apró falatkák

Amik ugyancsak könnyen kisüthetők forró olajban. Sajttal, paradicsomszósszal töltött ízletes pizza batyukat a család (leginkább) apraja, de valószínűleg a nagyja is értékelni fogja. Apró falatkák, amik egy üdítő vagy pohár bor mellé kitűnő társak és hűen várnak majd a hűtőben. 

Tartsd szem előtt: vedd lazábban az ünnepeket és a készülődést, ne az idegösszeomlásról, kapkodásról és stresszről szóljon, hanem a családról és a pihenésről!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!