20 g szénhidrát muffin formájában

A tízórai és az uzsonna kitalálása mindig macerás a fogyókúrás étrendben. Most ebben segítünk 7+1, adagonként 20 g szénhidráttartalmú muffinrecepttel.

A kiegyensúlyozott és a testsúlycsökkentő étrendben is a napi ötszöri étkezés híve vagyok, nagyon fontosnak tartom a kisétkezéseket, azaz a tízórait és az uzsonnát. A gyakori, kisebb mennyiségű étkezésekkel biztosíthatjuk a nap során az egyenletes energia- és tápanyagbevitelt, segíthetjük szervezetünk optimális működését.

Receptjeink közül kiválogattam nektek most 8 db, adagonként kevesebb, mint 200 kcal energia- és ~20 g szénhidráttartalmú muffinreceptet, amelyeket jól beilleszthettek testsúlycsökkentő étrendetekbe. Próbáljátok ki őket!

(Az egyes ételek energiatartalmát a receptnél a „kalória” fülre, tápanyagtartalmát részletesen a „tápanyag” fülre kattintva ismerhetitek meg.)

Olvastad már?

NoSalty a fogyókúra szolgálatában

 1. 1.

  Cukkinis-kókuszos muffin

 2. 2.

  Túrós zabkorpás csokis muffin

 3. 3.

  Pikáns szezámos-körtés muffin egészségesen

 4. 4.

  Almás zabmuffin Jacqueline konyhájából

 5. 5.

  Görög pizza muffin

 6. 6.

  Cukkinis csokis muffin

 7. 7.

  Zabpelyhes almás muffin candida módra

 8. 8.

  Csokis-meggyes muffin liszt és cukor nélkül

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezt együk Budakeszin – Étteremajánló 2092-es irányítószámmal

Budapest nyugati városhatárán éppen túl fekszik Budakeszi, immár az agglomerációban, identitásában és méreteiben azonban lehetne akár a közeli, még a fővároshoz tartozó Kútvölgy vagy Hűvösvölgy is. A 15 ezres település gyakorlatilag összes éttermét egy vonalban találjuk – naná, hogy – a Fő utcán. Íme, Budakeszi ízei.