Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

12 tojásétel 12 embertípus - te milyen személyiség vagy a reggelid alapján?

Szokásaink sokszor árulkodnak a személyiségünkről, és néha a legmeglepőbb dolgokat tudhatjuk meg magunkról. Itt a nagy tojás személyiségteszt!

A tojás a legegyszerűbb és legnagyszerűbb ételek egyike, aminek elkészítése módja szinte végtelen. De az, ahogy a tojást eszed, a személyiségedről is árulkodik.

1. Jól átsült rántotta

Lojális barát vagy, amióta világ a világ. Konzervatív, de mindig barátságos személyiségnek tartanak, akire lehet számítani. Néha túlságosan is visszahúzódó vagy, de a barátaid így szeretnek.

2. Omlett

Amolyan tyúkanyó típus vagy, mindenkire vigyázol, összetartod a baráti társaságot, és odafigyelsz mindenkire. A személyiséged nyugalmat, biztonságot sugároz, de passzív leszel, ha mások nem veszik figyelembe azt, amiért keményen dolgoztál.

3. Tükörtojás egyik oldalán sütve

Mély érzésű vagy, de van egy vad oldalad is, és imádsz szerelmesnek lenni. Szeretsz világot látni, de amikor eljutsz más országokba, szívesebben olvasol a strandon ahelyett, hogy egész nap a látnivalókat kutatnád. Könnyen megnyílsz a barátaidnak, de az idegeneknek is szívesen beszélsz magadról.

4. Tükörtojás 2 oldalon sütve

Kicsit félénk és régimódi vagy, de ha egyszer bizalmat szavazol valakinek, akkor képes vagy egy egész életen át is kitartani mellette. Annak ellenére, hogy sokszor csendesnek tűnsz, tisztában vagy a dolgok jelentőségével és a sérelmeidet nem felejted el könnyen.

5. Buggyantott tojás

Titokzatos és rejtélyes személyiség vagy, aki képes keményen dolgozni és a vállalkozó szellem sem áll messze tőled. Nem hagyod, hogy a léhaság, vagy bármi kizökkentsen, és eltántorítson a célodtól – ez óhatatlanul kissé magányossá tesz.

6. Lágytojás

Olyan, mintha egy másik, régebbi korból érkeztél volna, és legszívesebben néhány száz évet vissza is mennél az időben. Szereted az ízléses, szép dolgokat, és senki kedvéért nem változol meg. Szigorúnak és erősnek tűnsz, mégis bájos vagy.

7. Kemény főtt tojás

A sport, a mozgás az életed része, különös gondot fordítasz az egészségedre. A barátaid csodálattal tekintened az alakodra, ritkán vagy beteg, azonban nehezen kapcsolsz ki. A mozgással egybekötött aktív pihenés a te asztalod.

8. Lágy rántotta

Első látásra megközelíthetetlennek tűnsz, időre van szükséged ahhoz, hogy megnyílj. De amint az emberek megismernek, egyből beléd szeretnek. Keményen megdolgozol a sikereidért, de mindig, minden helyzetben méltóságteljesen viselkedsz.

9. Sütőben sült tojás

Érzékeny lelked van, és sok szeretetre, visszaigazolásra van szükséged azért, hogy fejlődni tudj. Jobban szereted a vidék nyugalmát a nagyvárosi nyüzsgésnél, és képes vagy órákig elmélázni a kandalló előtt, a ropogó tüzet nézve.

10. Tojás fészekben

Igazi tervező vagy: történhet bármi, aggodalmaskodás helyett készítesz egy tervet. A legtöbb étkezést is előre megtervezed, és mindenre van egy (de inkább több) ötleted, aminek alaposan utána is jársz.

11. Párolt tojás

Igazi szabad szellem vagy, aki nyitott az új és izgalmas dolgok kipróbálására. Az irodai munka nem neked való, helyette az izgalmasabb, gyorsan változó világ vonz. Ugyanúgy otthon tudod érezni magad egy vidéki farmon, mint a nagyvárosban.

12. Nyers tojás

Józan vagy, de létezik egy egészen elszánt, fanatikus oldalad is. Képes vagy hajnal 4 órakor felkelni, csak hogy lefusd az aznapi távodat az edzőtermi edzés előtt. Szeretsz a magad ura lenni, és bár sikeres vagy vállalkozóként, legszívesebben mindent hátra hagynál, és kikötöznél a vadonba egy kutyával.

Ezeket olvastad már?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!