11 NARANCSOS húsétel, amit elmenthetsz akár karácsonyra is

A narancs igazi elegáns kiegészítője a téli, ünnepi húsételeknek (is), ne féljünk tőle, használjuk levét, húsát vagy héját - mehet sertéshúshoz, marhához, kacsához, csirkéhez, libához is!

  1. 1.

    Csontos sertéskaraj balzsamos-narancsos glazúrral

  2. 2.

    Narancsos kacsamell

  3. 3.

    Narancsos-kakukkfüves sertéskaraj

  4. 4.

    Libamell sajtos krumplipürével, narancsos-mézes sárgarépával

  5. 5.

    Narancsos-fűszeres marhasült

  6. 6.

    Római tálban sült kacsacombok narancsos batátával és kelbimbóval

  7. 7.

    Kínai narancsos csirke

  8. 8.

    Karácsonyi narancsos kacsacomb

  9. 9.

    Kacsamell karamellizált naranccsal

  10. 10.

    Szójás-mázas kacsamell csíkok, pirított tésztával

  11. 11.

    Narancsos édeskömény-saláta pirított rákfarokkal

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!