A 11 leggyorsabb tészta szünidőben

Mit tudsz a leggyorsabban a gyerekek elé tenni, ha éppen őrült éhesek? Hát, persze, hogy egy paradicsomos tészta lesz a megoldás.

Strandon voltatok, vagy most mentek hazafelé az állatkertből? Fejben már gyorsan összeraktad a hozzávalókat: friss paradicsom a hűtőben, passzírozott a polcon, hagyma a kosárban, tészta a fiókban, bazsalikom az ablakban. Ennél egyszerűbb és egyben nagyszerűbb fogás nem is lehetne. Villámgyorsan elkészíthető, és minden gyerek elégedett lesz vele!

 1. 1.

  Friss és gyors paradicsomos tészta

 2. 2.

  Spagetti Pomodoro

 3. 3.

  Penne zsályás paradicsomszósszal

 4. 4.

  Pasta all'arrabbiata

 5. 5.

  Paradicsomos-csiperkegombás penne

 6. 6.

  Spagetti alla puttanesca

 7. 7.

  Tonhalas farfalle

 8. 8.

  Spaghetti alla amatriciana

 9. 9.

  Milánói makaróni Dacota konyhájából

 10. 10.

  Toszkán spagetti Nusika konyhájából

 11. 11.

  Spagetti AlmaMater húsgombóccal

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.