11 guszta főzelék, ami új szintre emeli a főzelékezést

A főzelékeket sose tudjuk megunni - legyen tél vagy nyár, mindig lehet hozzá találni alapanyagot, és kicsit egészségtudatosabban elkészíteni. Csak finoman!

  1. 1.

    Korianderes burgonyafőzelék szójafasírttal

  2. 2.

    Indiai babfőzelék

  3. 3.

    Zöldborsófőzelék pulykavagdalttal

  4. 4.

    Halibutfilé finomfőzelékkel

  5. 5.

    Lecsós tökfőzelék

  6. 6.

    Klasszikus paradicsomos káposzta hideg sertéssülttel

  7. 7.

    Nyári babfőzelék kovászos uborkával

  8. 8.

    Cukkinifőzelék lisztmentesen

  9. 9.

    Kelbimbó főzelék liszt- és tejmentesen

  10. 10.

    Vajas répafőzelék

  11. 11.

    Krémes tejfölös brokkolifőzelék

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek