10 tuti gyümölcslekvár, ha befőznél a hétvégén

Beértek az első gyümölcsök, kezdődhet a befőzőszezon! Az epret még pont elcsíped, cseresznyéből és meggyből pedig bőven akad a piacokon.

  1. 1.

    Egyszerű eperdzsem Andi konyhájából

  2. 2.

    Levendulás cseresznyedzsem

  3. 3.

    Cseresznye-banánlekvár

  4. 4.

    Eperdzsem Koszider konyhájából

  5. 5.

    Cseresznye-rebarbaradzsem

  6. 6.

    Málnás rebarbaralekvár

  7. 7.

    Rózsaszirmos eperzselé

  8. 8.

    Gyömbéres eperdzsem

  9. 9.

    Darabos meggylekvár

  10. 10.

    Eperdzsem, eperlekvár

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek