10 szaftos húsos főétel, amit el kell készítened

A finom és laktató húsételek elkészítési variációi szinte végtelenek. 10 recept különböző köretekkel és fűszerezési módokkal, ami közül mindenki megtalálja az ízlésének valót.

  1. 1.

    Háromsajtos csirkecombok baconnel

  2. 2.

    Édesburgonyás mexikói rizses hús

  3. 3.

    Gombás-sajtos tepsis hús újhagymával

  4. 4.

    Magyar-kínai ihletésű rántott hús tojásos rizzsel

  5. 5.

    Fokhagymás-baconös sült sertéscomb

  6. 6.

    Egyszerű narancsos-mézes disznósült

  7. 7.

    Sajtos-tejfölös tepsis karaj

  8. 8.

    Citromos rántott csirke zöldségchipsszel és zöldfűszeres mártogatóssal

  9. 9.

    BBQ marhaborda egészben

  10. 10.

    Grillezett marhahátszín korianderes burgonyával

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek