10 laktató és ízgazdag fasírtos főétel az asztalra

Legyen golyó, legyen rúd, a fasírt igazi klasszikus, amit ráadásul több napig is lehet falatozni. Íme a mi TOP 10 válogatásunk.

  1. 1.

    Stefánia vagdalt 2.

  2. 2.

    Sajttal töltött baconös fasírt

  3. 3.

    Vagdalt hús crede módon

  4. 4.

    Stefánia szelet

  5. 5.

    Sajtos-zabpelyhes húsrolád

  6. 6.

    Curry-s fasírtgolyók

  7. 7.

    Véreshurkás skót tojás

  8. 8.

    Fasírt

  9. 9.

    Mexikói húsgolyó

  10. 10.

    Fűszeres húsgolyó

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek