Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zsemlemorzsa házilag Glaser konyhájából

Zsemlemorzsa házilag Glaser konyhájából
Zsemlemorzsa házilag Glaser konyhájából
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A maradék kenyér felhasználására.

hozzávalók / 6 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyeret durva kockákra vágjuk, tepsibe szórjuk. Betoljuk a 100 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 60 percig sütjük. Ezután hűlni hagyjuk.
  2. A kenyérkockákat adagonként konyhai aprítóval finomra daráljuk. Kész. :)
  • sütési hőfok: 100°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 888
elküldve: 0
receptkönyvben: 4
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: befőttek
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

főkategória: befőttek
alkategória: fűszerek házilag
hasonló kategóriák: télire, kompót, befőtt

egyéb elnevezések

panírmorzsa, házi panírmorzsa, zsemlemorzsa házilag

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

225
kenyér 500 g