Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vaníliapudingos kosárkák

Vaníliapudingos kosárkák
Vaníliapudingos kosárkák
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nálunk nagyon hamar elfogynak az ilyesfajta sütik. Az ember elmegy az asztal mellett és hopp, lekap egy sütit a tálcáról. Másnapra már nem is marad! :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztet, a tojást, a vajat, a sütőport és a cukrot alaposan összegyúrjuk.
  2. Henger formát csinálunk belőle, majd folpackba csomagoljuk és fél órára a hűtőbe tesszük.
  3. Muffin formákat kivajazunk és kilisztezünk.
  4. Elővesszük a tésztát a hűtőből. Ujjnyi vastagságúra szeleteljük, majd tenyérrel kilapítjuk és széthuzigatjuk. A formákba rakjuk, eligazítjuk benne.
  5. A vaníliapudingot megfőzzük, majd ha kihűlt, akkor két kiskanállal teszünk mindegyik tésztába.
  6. A barackot (ilyenkor még csak konzerv) kis kockákra vágjuk, majd mindegyik tetejére teszünk egyet.
  7. Sütőben megsütjük. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 807
elküldve: 0
receptkönyvben: 82
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

pudinggal töltött kosárkák, vaníliás kosárkák, vaníliapudingos kosárka

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

536
finomliszt 20 dkg
tojás 1 db
vaj 10 dkg
sütőpor 1 tk
cukor 10 dkg
vaníliás pudingpor 1 tasak
őszibarack konzerv 10 dkg