Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Túrótorta málnaszörppel

Túrótorta málnaszörppel
Túrótorta málnaszörppel
55 perc / előkészület: 20 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valamilyen gyorsat szerettem volna sütni, itt volt a túró, amit tegnap készítettem, és ez lett a végeredmény. Most csak egyszerű üzletben vett málnaszörppel öntöttem le. Nyáron friss gyümölcsből (vegyes a legfinomabb) cukorral készítek öntetet.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az 5 tojást a 16 dkg kristálycukorral és a vaníliás cukorral habosra felverjük.
  2. Hozzáadjuk az áttört túrót, a búzadarát, sütőport, reszelt citrom héját, és elkeverjük.
  3. Kivajazott, kilisztezett nagyobb tortaformába öntjük, és szép aranysárgára sütjük.
  4. Üzletből vett málnaszörppel leöntve tálaljuk, tetejét megszórjuk porcukorral.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 238
elküldve: 4
receptkönyvben: 81
elkészítve: 2/6
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
458 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, vasárnapi ebéd
mikor: mindig, uzsonna
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

túrótorta sziruppal, szirupos túrós szelet, málnaszörpös túrós sütemény

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

728
tojás 5 db
cukor 15 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
sütőpor 1 csomag
búzadara 120 g
tehéntúró 50 dkg
citromhéj 1 citromból nyert
vaj 1 ek
finomliszt 1 evőkanál
szörp 2 dl