Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ricottás rudacskák

Ricottás rudacskák
Ricottás rudacskák
35 perc / előkészület: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ricottás receptet kerestem az 1 éves fiamnak, ezt találtam egy külföldi oldalon. Az egész családnak nagyon ízlett, így hamar elfogyott, pedig eredetileg csak a fiamnak szántam :)

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Sajt helyet szezám- vagy köménymaggal is készíthető.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szobahőmérsékletű vajat, ricottát és lisztet tésztává gyúrjuk. Alufóliába csomagolva 1 órát a hűtőben pihentetjük.
  2. Lisztezett felületen kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk, tojássárgával lekenjük, és megszórjuk a reszelt sajttal, majd tetszőleges méretű csíkokra vágjuk.
  3. Sütőpapíros tepsibe rakjuk, és 180 fokon pirosra sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 791
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Bolma

Mióta szakács: 2017.01.06.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
babakonyha: baba 12-18 hónap
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sós rudacska, sajtos ropogós

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

473
ricotta 25 dkg
vaj 20 dkg
finomliszt 20 dkg
sajt 5 dkg
tojássárgája 1 db