Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pezsgő eperágyon

Pezsgő eperágyon
Pezsgő eperágyon
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az eperszezon kötelező darabja, pezsgő eperágyon - aki nem szereti a magokat, szűrje le őket, hogy bársonyos koktélt kortyolhasson!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tálba öntjük az epret, porcukrot, citromlevet, és leturmixoljuk, majd egy szűrőn átpasszírozzuk.
  2. A poharakba töltjük az eperpürét, egy kiskanál segítségével óvatosan rátöltjük a behűtött pezsgőt, és végül eper- és citromgerezddel díszítjük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 841
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Törley

Mióta szakács: 2017.06.14.
11 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
kategória: italok
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gyümölcsös pezsgőkoktél

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

164
eper 15 dkg
porcukor 1 ek
citromlé 0.5 citromból nyert
pezsgő 3 dl