Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nektarinos desszert kehelyben

Nektarinos desszert kehelyben
Nektarinos desszert kehelyben
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Történt egyszer, hogy valami egészségesebb édességre vágytam, így készítettem el ezt a gyümölcsös desszertet..... csillapította az édesség utáni vágyam..... :-)))

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A nektarinokat pürésítjük héjával együtt. A poharak aljára pár kekszet teszünk. A tejben elkeverjük az egyik vaníliás cukrot, és ezzel meglocsoljuk.
  2. A mascarponét elkeverjük 2 evőkanál nektarinpürével, vaníliás cukorral, majd a felvert tejszínt is beleforgatjuk. Pár kanállal teszünk a kekszre. Aztán mindegyik pohárban elosztjuk a maradék nektarinos pürét.
  3. Tetejére a maradék mascarponés krémet nyomjuk rá. Lehűtjük. Egészségetekre!
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 829
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
758 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gyümölcsös krém pohárban, pohárkrém nektarinos, tejszínes nektarinos desszert, desszert nektarinnal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

655
nektarin 4 db
háztartási keksz 10 dkg
tej 2 dl
vaníliás cukor 2 csomag
szőlőcukor 3 púpozott ek
mascarpone 25 dkg
habtejszín 2 dl