Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Narancssó

Narancssó
Narancssó
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Czifray amatőr szakácsverseny egyik elemét képezte a tejberizs desszertembe. Visszajelzésből merem mondani, hogy szeretik.:)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Desszertek, karamell, halak, szárnyasok mellé ajánlom fűszernek. Könnyen elkészíthető, és sokáig tárolható.

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A narancsok héját lereszeljük és sütőpapírra fektetjük.
  2. Megszórjuk a sóval, és 3-4 napig szárítjuk. Néha megforgatjuk.
  3. Egy erős daráló segítségével ledaráljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 993
elküldve: 0
receptkönyvben: 128
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Angela

Mióta szakács: 2009.02.19.
53 recept

receptjellemzők

receptkategóriák

főkategória: befőttek
alkategória: fűszerek házilag
hasonló kategóriák: befőtt, télire, kompót

egyéb elnevezések

narancsos só

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Reni83
Reni83 Thu, 2012-12-06 02:53

Szia!

Mihez lehet felhasználni? Nem lesz kesernyés?
Üdv: Reni

45
narancs 2 db
2 tk