Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mexikói paradicsomleves

Mexikói paradicsomleves
Mexikói paradicsomleves
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mint minden újtól, ettől is óckodtam egy kicsit megkóstolni. Aztán mikor megkóstoltam, megszerettem, mert nagyon különleges íz ad neki a lime és hamar elkészíthető. Én még tejfölt is szoktam néha egy kicsit beletenni, azzal is finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Odatesszük pirítani a tésztát pici olajjal egy lábasba, ugyanolyan eljárással, mintha lebbencslevest készítenénk.
  2. Amíg pirul, a paradicsomot és a hagymát egészben beledobjuk a turmixgépbe, és összeturmixoljuk, amíg egynemű nem lesz.
  3. Ha a tészta barnás színű, ráöntjük a paradicsomos levet a tésztára, és főzzük, amíg rotyogni nem kezd. Ha rotyog, hozzáöntünk 1/2 l vizet. Összefőzzük az egészet, amíg a tészta megpuhul.
  4. Ha kész, lime-mal és tortillával tálaljuk.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 655
elküldve: 1
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Panchita

Mióta szakács: 2013.01.15.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Sopa de tomate, paradicsomleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

222
paradicsom 2 nagy db
vöröshagyma 0.25 közepes fej
tészta 20 dkg
napraforgó olaj 1 ek
víz 0.5 l