Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás-spenótos fetakrém

Medvehagymás-spenótos fetakrém
Medvehagymás-spenótos fetakrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A fetakrémet az egyik barátnőmnél kóstoltam először, az is isteni volt: simán csak fokhagymával kikeverve. Ez az én verzióm, benne van mindkét kedvencem: a spenót és a medvehagyma is! Remek tavaszi vitaminforrás!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spenótot felengedjük, és jól kinyomkodjuk belőle a vizet.
  2. A fetát villával összetörjük, és a tejfölt hozzákeverjük.
  3. A medvehagymát felaprítjuk, és a spenóttal együtt a fetához adjuk.
  4. Lehűtve pirítósra kenve tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 910
elküldve: 2
receptkönyvben: 64
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Redy

Mióta szakács: 2009.12.21.
66 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
szezon: tavasz
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

feta sajtkrém medvehagymával, medvehagymás-spenótos sajtkrém, medvehagymás-feta sajtos szendvicskrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

231
feta sajt 20 dkg
tejföl 150 g
spenót 10 dkg
medvehagyma 1 csokor