Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kakaókrémes kosárka

Kakaókrémes kosárka
Kakaókrémes kosárka
40 perc / előkészület: 25 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Még kisebb koromban mamám készített kosárkát, és nagyon megtetszett nekem. Csak többféleképpen van neki ugyanez leírva. Így úgy döntöttem, hogy saját magam készítek egyet. Szerintem be is vált ez a recept, amit leírtam ide.

hozzávalók / 6 adag

tészta

krém

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztához a lisztet összekeverjük a sütőporral és a porcukorral. A margarint a liszttel elmorzsoljuk, és a tojások sárgájával összegyúrjuk. 30 percig pihentetjük a tésztát a hűtőben.
  2. Majd diónyi méretű golyókat beleformázzuk-nyomkodjuk a kosárkaformába. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
  3. A krémhez a margarint habosra verjük, majd hozzáadjuk a porcukrot meg a kakaóport. Jól összekeverjük.
  4. Összeállítás: A kisült, kihűlt tésztát megtöltjük krémmel, és egy m&m-t rakunk a közepébe.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 368
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

own food

Mióta szakács: 2018.05.09.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: farsang, húsvét, buli receptek, karácsonyi édességek, vasárnapi ebéd
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

csokikrémes linzerkosár

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1086
finomliszt 50 dkg
sütőpor 1.5 ek
porcukor 11 dkg
margarin 25 dkg
tojássárgája 4 db
margarin 25 dkg
porcukor 10 dkg
cukrozatlan kakaópor 3 ek