Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halloween-i puncs

Halloween-i puncs
Halloween-i puncs
10 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy remek és jópofa ötlet, ha valami újjal szeretnénk előrukkolni a halloween-i ünnepekre.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy dinnyevájó kanállal kis köröket vágunk ki az almából, és mindegyik közepébe 1-1 szegfűszeget szurkálunk.
  2. Egy lábasban összekeverjük az almalevet az ananászlével és a citromlével. Elkezdjük melegíteni. Majd hozzáadjuk a fahéjat és az almadarabkákat, és felforraljuk.
  3. Ha teljesen kihűlt, hozzáadjuk a a vodkát és/vagy a brandyt. 
  4. Egy közönséges kivájt tökben tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 086
elküldve: 1
receptkönyvben: 152
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Júlia

Mióta szakács: 2010.10.24.
115 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
alkalom: Halloween
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
kategória: italok
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: vegán
mikor: vacsora
fogás: ital
adag: 12 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

forró puncs tökben, gyümölcsös puncs Halloween-ra, Halloween-i gyümölcsös puncs tökben

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

63
almalé 1 l
ananászlé 3.5 dl
citromlé 2 ek
fahéjrúd 1 db
alma 1 db
szegfűszeg 1 ek
brandy 1 ek