Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyümölcsös-krémes muffin

Gyümölcsös-krémes muffin
Gyümölcsös-krémes muffin
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, krémes, gyümölcsös, isteni finom.

hozzávalók / 6 adag

A muffinhoz

A krémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A muffinhoz minden összetevőt összekeverünk egy tálban, muffin papírral kibélelt formákba kanalazzuk, és 180 fokon tűpróbáig sütjük.
  2. A krémhez az 5 dl tejet felforraljuk, majd robotgéppel hozzákeverjük a 1,5 kanál lisztet, a cukrot és a vaníliás cukrot, és kemény krémet főzünk belőle, majd lehűtjük.
  3. A kész muffinokat hagyjuk kihűlni, majd habzsákkal a tetejükre nyomjuk a krémet.
  4. A gyümölcsöket megmossuk, lecsöpögtetjük, felszeleteljük, és a krém tetejére helyezzük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 384
elküldve: 0
receptkönyvben: 49
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Caren

Mióta szakács: 2012.11.22.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: muffin
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

krémes muffin, gyümölcsös muffin krémmel töltve, vaníliakrémes muffin

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

661
finomliszt 2 bögre
cukor 1 bögre
tej 3 dl
napraforgó olaj 1.5 dl
tojás 1 db
sütőpor 1 csomag
finomliszt 1.5 púpozott ek
tej 5 dl
cukor 4 csapott ek
vaníliás cukor 1 csomag
eper 10 dkg