Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gluténmentes nokedli

Gluténmentes nokedli
Gluténmentes nokedli
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Miután beleszaggattuk a nokedliket a forrásban lévő vízbe, gyorsan kell kiszednünk őket, mert nagyon hamar megfőnek. Ha nem vagyunk elég gyorsak, szétáznak a nokedlik.

hozzávalók / 4 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felteszünk főni egy lábasba vizet. Öntünk bele egy kis olajat, és szórunk bele egy kis sót.
  2. A tojásokat, a lisztet, és a vizet és a sót összekeverjük egy fakanál segítségével.
  3. Befejezésül nokedli szaggatóval beleszaggatjuk a forrásban lévő vízbe a tésztát. Majd egy kiolajozott tálba szedjük őket villámgyorsan :)
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 25
össznézettség: 54 924
elküldve: 2
receptkönyvben: 114
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Loraine

Mióta szakács: 2014.08.05.
2 recept

receptkategóriák

egyéb elnevezések

rizslisztes nokedli, gluténmentes galuska, rizslisztes galuska

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Gabus24
Loraine / Gabus24 Wed, 2017-09-20 18:37

Nem tudom mi lehet a gond! Az igaz hogy nagyon gyorsan kell vele dolgozni. Nekem így jó lett, ahogyan leírtam.

emeske
emeske Sat, 2017-07-01 13:05

kipróbáltam.Amikor a víz csak éppen forrt, akkor nem esett szét, 10-20 mp alatt megvan. Mikor a víz lobogni kezdett, elkezdett szétesni. Szerintem nem jó lobogó vízbe tenni. kösz a receptet

eperke17
eperke17 Thu, 2016-12-22 15:30

Nekem valamiért szétesett egyből, ahogy a vízbe ért. Inkább kása lett, mint galuska. Ízre finom, de állagra nem jó. Mi lehetett a gond?

162
tojás 3 db
rizsliszt 8 evőkanál
víz 1 evőkanál
0 ízlés szerint