Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Földimogyorós csirkecomb

Földimogyorós csirkecomb
Földimogyorós csirkecomb
135 perc / előkészület: 45 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy receptes könyvben találtam erre a receptre, nagyon ízlett a családnak, legközelebb csirkemellből szeretném kipróbálni.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kicsontozzuk a combokat, és kiklopfoljuk.
  2. A hússzeleteket megszórjuk ételízesítővel, majd rászórjuk a földimogyorót, rárakjuk a sajtot, és feltekerjük.
  3. A tekercseket két-két szelet szalonnába is betekerjük, majd egyenként fóliába csomagoljuk, és tepsibe rakjuk, majd megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 924
elküldve: 0
receptkönyvben: 89
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
konyha: szerb
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkecomb földimogyoróval, mogyorós-szalonnás csirkecomb

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Nisi
Nisi Sat, 2011-11-12 14:39

megkérdezhetem, hogy a földimogyoró natúr vagy a sózott?

765
csirkecomb 4 db
földimogyoró 150 g
trappista sajt 150 g
bacon 8 szelet
ételízesítő 0 ízlés szerint