r
Nosalty Logó

Barackos kehely

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Katharosz
Barackos kehely
adag
Előkészítés
perc
  • 3% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 724 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 2892 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 212 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    57.6 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    114 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    275.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    53 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.6 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    190.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    325 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    281 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    478 micro
  • β-crypt
    106 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 724 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    38.5 g

Zsír

  • Összesen
    230.3 g
  • Telített zsírsav
    87 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    457 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1102.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    414 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    401 mg
  • Nátrium
    213 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    178.2 g
  • Cukor
    158 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    763.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1298 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    94 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1123 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1910 micro
  • β-crypt
    426 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    168 micro
Összesen 2892 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2.8 g

Zsír

  • Összesen
    17 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    81.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    29 mg
  • Nátrium
    16 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.1 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    141 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 212 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lecsepegtetett barackból 30 dkg-ot egy botmixerrel pürésítünk.
  2. A mascarponét, joghurtot, a citrom levét, a porcukrot és 2 csomag vaníliás cukrot egy gépi habverővel kikeverünk, majd hozzá adjuk a gyümölcs pépet, és elkeverjük benne.
  3. A jól behűtött tejszínt, egy szintén behűtött tálba habbá verjük, közben az előírásnak megfelelően beledolgozzuk a zselatinfixet is.
  4. Ezután a kétféle krémet lazán egybeforgatjuk, majd poharakba töltve hidegre tesszük dermedni.
  5. A jól lehűtött krémet, habbá vert vaníliás tejszínnel és a maradék barackkal díszítve tálaljuk.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 40
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2701
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 10.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Barackos kehely
Katharosz 489 recept

Nagyon finom, könnyű desszert, télen-nyáron egyaránt kiváló választás lehet.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Negatívkalóriás ételek, amelyek bármilyen diétába beilleszthetők

Bőven van még időnk nyárig, amikor újra fürdőruhába kell bújnunk, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kezdhetünk el már most azon gondolkodni, hogy hogyan lendüljünk formába erre az időszakra. Ha ez a célunk, akkor érdemes a tervezgetést az étrendünkkel kezdeni, például néhány okosan megválasztott élelmiszert beépítve a mindennapjainkba.

Nosalty

További cikkek

A legkrémesebb krumplipüréhez nem kell megfőzni a burgonyát

Sosem gondoltuk volna, hogy a legkrémesebb püréhez nem is kell megfőzni a krumplit. Ám, a minap egy olyan érdekes burgonyafőzési technikáról olvastunk, ami annyira magától értetődő, hogy nem is értjük eddig miért nem használtuk. Mai Napi Tippünkből kiderül az igazság!