Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nemsokára Valentin-nap: fejezd ki az érzelmeidet marhahúsos virágcsokorral!

Unod a bonbon-virág-plüss maci kombót? Idén légy egyedi, és mondd el húsból készült virágokkal, mennyire szereted a párodat - és a húst is.

Akár ünneplitek a Valentin-napot, akár nem, egy szépen komponált szárított húsból készült virágcsokor biztos, hogy egy húsimádót sem hagy hidegen. Te örülnél neki?

Virágot a húsimádóknak

Ha igazán unikális szeretnél lenni, és tudod, hogy a párod rajtad kívül a húsért is megőrül, akkor a szárított húsból készült virágcsokrot nektek találták ki. Vége az agyalásnak, nem kell attól tartanod, hogy az ajándékod nem lesz hatással a szerelmedre: biztos, hogy soha nem felejti el, ha ilyen csokor várja, amikor hazatér.


Attól függően, mennyire tervezed grandiózusra a performanszot, választhatsz 6 és 12 szálas csomagot is, sőt, akár teriyaki ízben is kérheted. Hiszen az illat mellett az íz is fontos, mivel a  hagyományos virágcsokrokkal ellentétben, ezt meg is ehetitek.

A 100 százalékban ehető csokor ízléses dobozkában érkezik, amihez egy kis söröskorsót vagy pálinkás poharat is csomagolnak váza gyanánt, hogy még jobban mutasson a mestermű. Egy elégedett feleség így nyilatkozik:

„Megvettem a férjemnek, és egy ültő helyében megette az egészet! Szereti a marhahúst, és azt mondta, ez volt a legfinomabb, amit valaha evett.”

Ha téged is meggyőzött az újszerű, szokatlan virágcsokor, és az ajándékozást sem akarod túl komolyra venni, akkor a The Manly Man és a Say it with Beef oldalakon megrendelheted a szárított húsos virágcsokrot. Persze, ha jó a kézügyességed, te is elkészítheted – a legtöbb férfi egészen biztos kitörő lelkesedéssel fogadja majd.

Ezt olvastad már az ÍzHUSZÁR magazinon?

Bezár a nudista étterem, ahol új értelmet nyert, ha a forró húsleves a mellkasodon landolt

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!