Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bezár a nudista étterem, ahol új értelmet nyert, ha a forró húsleves a mellkasodon landolt

Megnyílt, sokkolt, majd be is zárt Párizs első nudista étterme.

A franciák soha nem a prűdségükről voltak híresek, de Párizs első nudista étterme mégis többeknél kiverte a biztosítékot. Az étterem másfél éve nyitott meg, de idén, február 16-án már le is húzza a rolót.

Fő a természetesség

Tény, hogy az ingerküszöbünk egyre feljebb és feljebb kúszik, és kevés olyan dolog van, ami eléri, hogy felkapjuk rá a fejünket. Az éttermek, a különböző vendéglátó egységek szempontjából az pláne sarkalatos kérdés, hogy valami újat, valami mást tudjanak mutatni, amiért a vendégek hozzájuk térnek be, és nem a szomszéd bisztróba, vagy az azt követőbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Юля Васильковая (@vasilkovaya) által megosztott bejegyzés,

Minden bizonnyal az O'naturel nevű étteremnek is az volt a célja, hogy újat mutasson, azonban ezt inkább a vendégeire bízta. A nudista éttermet egy testvérpár, Mike és a Stéphane Saada nyitotta, akik valójában nem nudisták, azonban elmondásuk szerint azt szerették volna, hogy náluk fesztelenül, az öltönyt ledobva vacsorázzanak az emberek. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nakonu.com (@nakonucom) által megosztott bejegyzés,

Nos, nemcsak az öltönyt, hanem még az alsót is le kellett dobnia annak, aki az O'naturelben foglalt helyet. Sokan azonban nem tartották vonzónak, hogy a forró húsleves a mellkasukon landolhat, vagy a meleg szósz az ölükbe cseppenhet, így az étterem 15 hónap után, február 16-án bezárja kapuit.

Ez is érdekelhet az ÍzHUSZÁR magazinon

Elegáns kalapos nyúl New Yorkból, aki csodás francia fogásokat főz - nézd meg!

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!